Episode 82 – Social Media Days 2018

Vi har vært på Social Media Days​ og i denne episoden diskuterer vi konferansen, de flinke konferansierene Hans-Petter Nygård-Hansen​ og Marius Karlsen​ i MediaPuls​ og en del av foredragene av bl.a. Christine Calvert​, Helsesista​, Stefan Hyttfors​, Gisle August Gjevestad Agledahl​, Mia Kolbeinsen​, Cecilie Cottis Østreng​ og Nathalie Eyde Warembourg​.

Noe av det vi tok med oss fra årets konferanse var innsikt om målgrupper fra Ipsos​, merkevarers ansvar for å skape tillit, hvordan fortelle gode historier, bygge omdømme, hvordan bli enda bedre på annonsering, skape engasjerende kampanjer og yte strålende kundeservice – og ikke minst det som Astrid​ selv snakket om fra scenen: ha fokus på å skape gjensidig verdier!

 

T A K K  for at du hører på oss! Vi setter stor pris på at du rater oss på iTunes! Følg oss gjerne i alle sosiale kanaler, og kast deg inn i diskusjoner, fortell oss hva du synes og tips oss om temaer du vil vi skal snakke om. Vi vil at alle skal være med og påvirke ‪#‎sosialtsett‬!

Du finner Sosialt sett på FacebookInstagramTwitter og Snapchat: sosialtsett.

Mer om Heidi på www.flyas.no og mer om Astrid på www.valen-utvik.no

Intro/outro – musikk av https://soundcloud.com/dj-nvu (Astrids sønn, Noah, 14 år).

Date

4. februar 2018

Tags
Social media days