OM OSS

Astrid er den positive siviløkonomen fra NHH med arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering.  Astrid ble i 2012 kåret til en av Norges mektigste kvinner innen media og kommunikasjon,  i 2016 kåret til Årets Ildsjel og i 2017 til Årets Personlighet på Social Media Days.

 

Kommunikasjonsbyrået ValenUtvik as er opptatt av bedrifters hverdagskommunikasjon. Astrid er en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier, og holder workshop, foredrag og kurs i tillegg til arbeidet for deres faste kunder. Mer her: www.valen-utvik.no

Sosialt sett er en faglig venninneprat om teknologi, kommunikasjon og livet i mellom, som ble lansert 10. mars 2016. Vårt blikk er av det sosiale slaget, enten vi ser på temaer som analogt vs. digitalt, teknologi vs. mennesket, profesjonelt vs. privat, eller noe helt annet. Vår podkast passer alle som er interessert i kommunikasjon, både privat og profesjonelt.

 

Vi ønsker dialog med deg som lytter, både om temaene i episodene våre, men også diskusjoner og innspill til tema. Veien blir til mens vi går, og du kan være med og påvirke ‪#‎sosialtsett!

 

Du finner oss på iTunes, SoundCloud og andre steder hvor podkast finnes!

Heidi er den kritiske sosiologen med utdanning innen psykologi, organisasjonsutvikling og sosiologi. Hun har en stor interesse for teknologi og mulighetene det representerer for mennesker og bedrifter, og har skrevet masteroppgave om sosiale medier. Hun elsker kundene sine og ble i 2017 nominert til Årets rådgiver på Social Media Days.

 

Hun er gründer av kommunikasjonsbyrået FLY as som tilbyr kompetanse på digitale flater i form av rådgivning, strategi, innholdsproduksjon og foredrag om sosiale medier og digitaliseringen av samfunnet vårt. Mer her: www.flyas.no