Episode 131 – Kommentarfelt uten filter? Tid for NO HATE!

Erna Solberghar stengt kommentarfeltet etter at debattklimaet der ble for ille med mye rasisme og stygge personkarakteristikker. Mange politikere snakker nå ut om all hetsen de mottar, og det virker som tonen fra politikken siver ut videre i alle andre kommentarfelt også, som handler om langt mindre viktige ting også. Hvor er filtrene våre? Hvor er folkeskikken og sunn fornuft?


Et initiativ fra #Dugnadmotnetthat i regi av Preben Carlsen, er etableringen av organisasjonen No Hate– som er første organisasjon som skal bekjempe netthat på fulltid. Du kan nå støtte dem ved å dele deres budskap og hjelpe de med finansieringen, via deres innsamlingsside her: fnd.uz/nohate

T A K K  for at du hører på oss! Vi setter stor pris på om du vil rate oss på iTunes! Følg oss gjerne i alle sosiale kanaler, og kast deg inn i diskusjoner, fortell oss hva du synes og tips oss om temaer du vil vi skal snakke om. Vi vil at alle skal være med og påvirke ‪#‎sosialtsett‬!Du finner Sosialt sett på FacebookInstagramTwitter og Snapchat: sosialtsett. 


Mer om Heidi på www.flyas.no og mer om Astrid på www.valen-utvik.no


Intro/outro – musikk av https://soundcloud.com/dj-nvu (Astrids sønn, Noah, 14 år).

Date

9. desember 2018