Episode 62 – Junistress og voksenpress

Er junistress det nye julestresset? Med alle sommeravslutninger, tilstelninger og feiringer, legger vi voksne mye press på oss selv, men blir alt egentlig bedre og barna gladere hvis vi drar på alt? Og viktigst av alt; er du en dårlig forelder som stiller opp med ferdigmuffins?

 

Lenker til noe av det vi snakker om i denne episoden;

 

Ukens favoritter:

Denne uken velger Astrid og Heidi sin favoritt sommerferie / destinasjon

 

Heidi:

Vi skal en tur til Hellas. Det er veldig lite som kan måle seg med New York, men jeg er også veldig glad i disse gode, gamle sydenferiene, for det er noe med været – to uker med fint vær. Jeg er ikke noe glad i å fryse, det er så utrolig befriende og barna elsker også muligheten til å kunne bade.

 

Astrid:

 

Vi skal som vi har gjort de siste årene og har booket oss inn til København igjennom AirBnb. Tidligere har vi vært der i tre uker, men denne sommeren blir det to, da vi synes også sommeren på Nesodden er ganske hyggelig. Vi skal også til Stavernfestivalen i tre dager sammen med barna –  det gleder vi oss veldig til.

 

T A K K  for at du hører på oss! Vi setter stor pris på at du rater oss på iTunes! Følg oss gjerne i alle sosiale kanaler, og kast deg inn i diskusjoner, fortell oss hva du synes og tips oss om temaer du vil vi skal snakke om. Vi vil at alle skal være med og påvirke ‪#‎sosialtsett‬!

 

Du finner Sosialt sett på FacebookInstagramTwitter og Snapchat: sosialtsett.

 

Mer om Heidi på www.flyas.no og mer om Astrid på www.valen-utvik.no

 

Intro/outro – musikk av https://soundcloud.com/dj-nvu (Astrids sønn, Noah, 13 år).

PS: Episoden ble delt med samme tekst, men et annet bilde, tidligere i dag. Vi slettet det bildet da noen reagerte på det og vi naturligvis ikke ønsker å støte noen eller ikke vise respekt ovenfor historien.

Date

18. juni 2017