Episode 61 – Status på sosiale medier etter første halvår i 2017.

Halve 2017 har gått og det er på tide med en statusoppdatering på sosiale medier hittil i år. Vi har vært på Social Media Days sin første konferanse i Bergen, med Heidi som konferansier og Astrid som foredragsholder, og følte dermed det passet godt å ta en fot i bakken og se hvordan ting ligger an.
Hva har endret seg, hva er godt innhold, hvor viktig er statistikk – hvor er det gylne snittet mellom disse, hvilke trender bør du henge deg på og hvllke bør du kanskje holde deg unna?

 

 

Lenker til noe av det vi snakker om i denne episoden;

 

Ukens favoritter:

Denne uken velger Astrid og Heidi sine favoritt foredragsholdere fra Social Media Days 2017

 

Heidi:

Astrid Valen-Utvik. I full alvor. På en måte er jeg inhabil fordi vi jobber så tett og så likt, men hun er veldig stødig både i forhold til formidling og presentasjon, har gode eksempler og hun har så lang fartstid slik at hun har mye å formidle som er så relevant.

 

Astrid:

Ståle Lindblad – han var så matnyttig og han ga så mye verdi for de som satt i salen. Det gikk opp noen lys for folk og han var veldig konkret.

Ståle Lindblad på Twitter.

 

 

T A K K  for at du hører på oss! Vi setter stor pris på at du rater oss på iTunes! Følg oss gjerne i alle sosiale kanaler, og kast deg inn i diskusjoner, fortell oss hva du synes og tips oss om temaer du vil vi skal snakke om. Vi vil at alle skal være med og påvirke ‪#‎sosialtsett‬!

 

Du finner Sosialt sett på FacebookInstagramTwitter og Snapchat: sosialtsett.

 

Mer om Heidi på www.flyas.no og mer om Astrid på www.valen-utvik.no

 

Intro/outro – musikk av https://soundcloud.com/dj-nvu (Astrids sønn, Noah, 13 år).

PS: Episoden ble delt med samme tekst, men et annet bilde, tidligere i dag. Vi slettet det bildet da noen reagerte på det og vi naturligvis ikke ønsker å støte noen eller ikke vise respekt ovenfor historien.

Date

11. juni 2017