Episode 57 – The Future of Business – er du forberedt?

Eksponensiell vekst.

Vi får høre det rundt oss hele tiden, men hva har det egentlig å si for deg og meg som mennesker og for bedriftene våre?

I denne episoden diskuterer vi spennende spørsmål rundt teknologi og hvordan det påvirker alt rundt oss. Vi ser barna våre ta til seg banebrytende teknologi og redskaper som om de aldri hadde gjort noe annet. Vi ser at trygge bedrifter faktisk ikke er trygge. Vi ser at teknologi legger til rette for endringer og problemstillinger menneskeheten aldri har vært borti før. Kunnskap tilrettelegges slik at hvem som helst kan lære hva som helst. Teknologien tilgjengeliggjøres for bedrifter slik at det eneste som skiller mellom de er branding. Til slutt sitter vi kun igjen med et fåtall jobber som faktisk kun mennesker kan utføre. Eller, gjør vi egentlig det..?

 

 

Lenker til noe av det vi snakker om i denne episoden;

 

Ukens favoritter:

Denne uken velger Astrid og Heidi sine favorittnettsider.

 

 

T A K K  for at du hører på oss! Vi setter stor pris på at du rater oss på iTunes! Følg oss gjerne i alle sosiale kanaler, og kast deg inn i diskusjoner, fortell oss hva du synes og tips oss om temaer du vil vi skal snakke om. Vi vil at alle skal være med og påvirke ‪#‎sosialtsett‬!

 

Du finner Sosialt sett på FacebookInstagramTwitter og Snapchat: sosialtsett.

 

Mer om Heidi på www.flyas.no og mer om Astrid på www.valen-utvik.no

 

Intro/outro – musikk av https://soundcloud.com/dj-nvu (Astrids sønn, Noah, 13 år).

Date

14. mai 2017