Episode 107 – Språklige finurligheter i sosiale medier m/ Christine Calvert

Hvorfor lirer folk av seg stygge ting på sosiale medier, selv om de gjør det med full identitet synlig? Hvordan skal man lære seg å skrive som en 12-åring – eller for å nå pensjonist-målgruppen sin? Og finnes det fellestrekk på språket til de rasistiske kommentarene på Facebook? Dette og mere til tok vi en liten prat med hele Norges tekstdoktor, Christine Calvert, om på Social Media Days i Stavanger.

Episoden er sponset av e-Boks, en digital, sikker postkasse hvor du kan lagre alle dine viktige dokumenter, få tilsendt viktige brev fra det offentlige direkte, og ikke minst; få kvitteringer fra butikkene du handler i rett inn i appen. Bra for miljøet og bra for oss!


Vil du laste ned appen og teste sammen med oss? Klikk deg inn her; http://bit.ly/e-Boks-sosialtsett


T A K K  for at du hører på oss! Vi setter stor pris på at du rater oss på iTunes! Følg oss gjerne i alle sosiale kanaler, og kast deg inn i diskusjoner, fortell oss hva du synes og tips oss om temaer du vil vi skal snakke om. Vi vil at alle skal være med og påvirke ‪#‎sosialtsett‬!Du finner Sosialt sett på FacebookInstagramTwitter og Snapchat: sosialtsett. 


Mer om Heidi på www.flyas.no og mer om Astrid på www.valen-utvik.no


Intro/outro – musikk av https://soundcloud.com/dj-nvu (Astrids sønn, Noah, 14 år).

Date

17. juni 2018