Episode 60 – Er du sjefen i eget liv?

Vi er hva vi tenker.

 

Tanker, holdninger og frykt påvirker oss, bevisst eller ubevisst, og leder til valg. Valg som påvirker oss og livene våre både positivt og negativt.

 

I Sosialt Sett snakker vi ofte om det som skjer i samfunnet vårt og utenfor oss selv. Det er for så vidt naturlig med vår bakgrunn og hva vi vil denne podden skal være, men samtidig er det jo veldig interessant å av og til se innover. Er vi egentlig sjefen i våre egne liv?

 

Er du sjefen i ditt?

 

 

Lenker til noe av det vi snakker om i denne episoden;

 

Ukens favoritter:

Denne uken velger Astrid og Heidi sin favoritt sommermat.

 

Heidi:

Nå har ikke jeg spist kjøtt på 20 år så jeg er ikke den som griller koteletter eller noe stånt. Det er stort sett salat det går i og hvordan du gjør salaten til et måltid. Men jeg spiser fisk og jeg elsker sushi. Akkurat salat er jeg ekstra flink til på sommeren, for da er det en så viktig del av måltidet. Jeg bruker mye fransk dressing, altså bare olje, og pulversaus i pose – det synes jeg er kjempegodt. Samt reddiker, pinkekjerner og mye annet. Jeg prøver å variere godt hver dag slik at salatene ikke kun består av isbergssalat, agurk og tomat.

 

Astrid:

Glen lager kjempegod Sashimi. Du tar laks, skjærer den opp i tynne skiver og så har vi alt av deliige grønnsaker; avokado, stangselleri, salater og alt mulig. Så tar man det man har lyst på, og ris også selvfølgelig, og lager nesten en “sashimi-tapas”. Det er veldig godt, sunt og ungene liker det.

 

 

T A K K  for at du hører på oss! Vi setter stor pris på at du rater oss på iTunes! Følg oss gjerne i alle sosiale kanaler, og kast deg inn i diskusjoner, fortell oss hva du synes og tips oss om temaer du vil vi skal snakke om. Vi vil at alle skal være med og påvirke ‪#‎sosialtsett‬!

 

Du finner Sosialt sett på FacebookInstagramTwitter og Snapchat: sosialtsett.

 

Mer om Heidi på www.flyas.no og mer om Astrid på www.valen-utvik.no

 

Intro/outro – musikk av https://soundcloud.com/dj-nvu (Astrids sønn, Noah, 13 år).
 
PS: Episoden ble delt med samme tekst, men et annet bilde, tidligere i dag. Vi slettet det bildet da noen reagerte på det og vi naturligvis ikke ønsker å støte noen eller ikke vise respekt ovenfor historien.

Date

4. juni 2017